Så här ansöker du

För att kunna få en lägenhet hos Kvidingebyggen måste du först göra en intresseanmälan. Det gör du enklast genom att registrera dig på Mina sidor.

Men det går också bra att ringa oss och be att få en blankett hemskickad. Du kan även titta in på kontoret och fylla i din intresseanmälan direkt i datorn i vår kundtjänst.

Lösenord: När du registrerar dig väljer du ett lösenord som du använder för att logga in på "Mina sidor". Där kan du se vilka lägenheter som är lediga just nu, göra intresseanmälan och se om du har blivit erbjuden en lägenhet.

Registrering: När du har registrerat dig sparar vi ditt registreringsdatum som sedan används när du ska erbjudas en lägenhet. Den som har äldst registreringsdatum av de som har anmält sig på objektet kommer att erbjudas en visning. OBS: Om du stått som medsökande till en lägenhet och vill göra en egen intresseanmälan kan du inte tillgodoräkna dig ditt registreringsdatum.

Glöm inte att uppdatera din intresseanmälan: För att du ska stå kvar som bostadssökande och för att vi ska ha aktuella uppgifter om dig måste du logga in på ”Mina sidor” minst en gång i halvåret och spara om din intresseanmälan. Om du inte sparar om din intresseanmälan raderas den från vårt register och du får söka på nytt.

Lediga lägenheter: Så fort en lägenhet blir ledig publiceras den på vår hemsida. Lägenheten ligger där i fem dagar (tiden förlängs om vi inte får in några intresseanmälningar innan dess). När tiden gått ut erbjuder vi visning till den/de som har äldst registreringsdatum. Du som inte har e-post eller har registrerat dig på ett annat sätt än ”Mina sidor” måste höra av dig till kontoret en gång i veckan för att se om det finns några lediga lägenheter. Du kan även be en bekant eller anhörig att se efter om det finns lediga lägenheter på hemsidan.

Avregistrering av ansökan: När du har skrivit kontrakt på en lägenhet raderas din intresseanmälan automatiskt. Om du vill söka en ny lägenhet måste du registrera dig på nytt, tidigast efter sex månader.